8

8 razlogov za

Masažni bazeni Softub so edinstveni ogrevani masažni bazeni, ki jim ni para. Predstavljajo najboljši način sproščanja in enostaven način kako se odmakniti od vrveža vsakdanjega življenja.

1. Prenosen

Peresno lahek, enostavna uporaba in preprosta namestitev: Ker so masažni bazeni Softub lahko prenosljivi jih lahko postavimo praktično povsod.

2. Čist

Softub Ozonator poskrbi za avtomatsko in intenzivno čiščenje bazenske vode. To pomeni, da vas bo v masažnem bazenu Softub vedno pričakala kristalno čista voda.

3. Tih

Sprostite se in uživajte v miru in tišini! Napredna Whisper tehnologija naredi Softub najtišji masažni bazen na svetu. Kot nalašč za večurno sproščanje v pomirjajoči tišini!

4. Prilagodljiv

Okrogla oblika bazena zagotavlja maksimalno fleksibilnost: prostornost masažnih bazenov Softub omogoča svobodno gibanje in sproščanje v vam najljubšem položaju.

5. Energetsko učinkovit

Masažni bazeni Softub so vodilni, ko gre za učinkovito izkoriščanje toplotne energije. Hydromate v enem združuje črpalko, strojnico in grelec. Čista voda se segreje s toploto, ki jo ustvarja motor, kar zmanjša porabo energije na minimum.

6. Udoben

Ko gre za udobnost je masažni bazen Softub brez konkurence. Mehka, toda izjemno trpežna pena Polybond poskrbi za optimalno udobje. V Softubu se boste kopali udobno v čisto vsakem položaju. Občutek boste imeli, da ste na domačem kavču.

7. Odporen

Dež ali sonce, mraz ali vročina - Leathertex, robustni zunanji material lahko prenese skoraj vse vremenske pogoje. Softub predstavlja sinonim za trpežnost in odpornost barv, ki z leti ne zbledijo.

8. Lep

Usnjen izgled, čudovita obloga, sodobne barve ter praktični in elegantni dodatki – Softub masažni bazen je popoln primer sobivanja dizajna, vrhunske kakovosti in funkcionalnosti.