O Softubu

Masažni bazeni Softub leta 2016 praznujejo okroglih 30 let. Nihče si daljnega leta 1986 ni predstavljal, da bo Softub postal ena najbolj prepoznavnih blagovnih znamk masažnih bazenov na svetu. Začetki so bili vse prej kot rožnati, se spominja lastnik in ustanovitelj Tom Thornbury in pravi, >>nikoli ne bom pozabil našega prvega sejma NSPI januarja 1987 v Atlantic cityju. Tja sem se odpravil s takrat edinim primerkom masažnega bazena Softub. Zaradi snežnega meteža, ki je divjal se je celotni sejem začel z zamudo in močno omejeno udeležbo, saj so se ljudje skrivali v svojih domovih. Kljub temu je naš masažni bazen takrat pritegnil dovolj pozornosti s čimer smo s partnerji dobili dovolj zagona in veliko spodbudo za nadaljni razvoj znamke<<.

Edinstvenost masažnih bazenov Softub je kmalu ustvarila svoj sloves pionirja tržne niše in že 5 let kasneje se je Softub uvrstil na lestvico najhitreje rastočih podjetij INC 500 in tam ostal rekordna 3 leta. To je omogočilo Softubu razširitev, saj se lahko pohvali z veliko distribucijsko mrežo in prisotnost po vsem svetu. Masažne bazene izdelujejo v dveh tovarnah, ena na zahodni in druga na vzhodni obali Združenih držav Amerike ter se prodajajo v vseh 50 ameriških zveznih državah in v več kot 30 državah po svetu.

Glavni razlog za uspeh masažnih bazenov Softub je edinstvenost. V primerjavi z ostalimi masažnimi bazeni na trgu so Softubi energetsko učinkoviti, vzdržljivi, udobni in resnično prenosni ter cenovno ugodni. Bili so eni prvih masažnih bazenov, ki jih je bilo mogoče enostavno priklopiti v gospodinjsko vtičnico in nemudoma uporabljati. Tom dodaja, “da ničesar ne bi bilo mogoče doseči brez predanosti, nadarjenosti in skrbnosti stotine zaposlenih v podjetju Softub”.

Danes ostajajo masažni bazeni Softub vodilni na področju inovacij za ogrevane masažne bazene in si lastijo številne patente. Masažni bazeni Softub izpolnjujejo vse zahteve in standarde na področju energije in okolja. Masažni bazeni Softub NISO napihljivi.

8 razlogov za

Masažni bazeni Softub so edinstveni ogrevani masažni bazeni, ki jim ni para. Predstavljajo najboljši način sproščanja in enostaven način kako se odmakniti od vrveža vsakdanjega življenja.

Montaža

Enostaven prenos, preprosta postavitev in hiter vklop – svojo zasebno oazo dobrega počutja lahko postavite v hipu.

Mnenja strank

Kar vprašajte enega izmed več kot 100 000 ponosnih lastnikov masažnih bazenov Softub po vsem svetu!

Galerija

Klikni tukaj za ogled galerije masažnih bazenov Softub.

Video vsebina

Oglejte si zanimive video posnetke masažnih bazenov Softub.