Kako kupiti Softub

Poiščite zastopnika

Oglejte si seznam pooblaščenih prodajnih zastopnikov masažnih bazenov Softub. Lahko pa enostavno vnesite svoje mesto ali poštno številko in videli boste, koliko ste oddaljeni od najbližnjih zastopnikov

Sestavite svoj Softub

Oblikuj svoj Softub. Izberi velikost, barvo, oblogo in dodatno opremo; cena bo posodobljena sproti. Nato boste imeli možnost oddati vaše naročilo.

Najdite svoj Softub

Izpolnite obrazec in nam zaupajte kateri model masažnih bazenov Softub bi bil primeren za vas. Določite cenovni razpon, barvo, velikost in morebitno dodatno opremo. V primeru, da imamo masažni bazen Softub, ki ustreza vašim željam vas bomo obvestili. V nasprotnem primeru vas bomo postavili v čakalnico in vas obvestili, ko bo bazen na zalogi.

Preizkusite Softub

Še vedno niste prepričani, da je masažni bazen Softub za vas? Sedaj imate priložnost preizkusiti Softub kar doma. Prenosni masažni bazen Softub bo pripravljen za uporabo v roku 1 dneva. Vse kar potrebujete je vrtno cev in navadno vtičnico ter malo prostora. Zagotavljamo vam, da boste z masažnim bazenom Softub izjemno zadovoljni in v njem uživali ure in ure polne zabave in sprostitve v vašem lastnem domu.

Rent-a-Softub

Ali razmišljate o nakupu masažnega bazena Softub in se preprosto ne morete odločiti? Izkoristite našo Rent-a-Softub ponudbo in se resnične prepričajte ali je masažni bazen Softub primeren za vas in vašo družino. Masažni bazeni Softub ne potrebujejo nikakršne posebne adaptacije, saj za delovanje potrebujejo le nekaj prostora, vrtno cev za napolnitev bazena ter navadno gospodinjsko vtičnico za delovanje. Ponujamo vam možnost dnevne, vikend, tedenske in mesečne izposoje. Vse kar morate storiti je, da izpolnite obrazec na desni in nam ga pošljete.