Novice

GLAMPING Herbal -ODPRTO-

Herbal glamping resort Ljubno vključuje 10 glamping šotorov, ki so moderno opremljeni in nudijo vse potrebno udobje za preživljanje dopusta ali romantičnega vikenda v naravi. V glamuroznem šotoru lahko v dveh spalnicah prespijo 4 osebe, dnevni prostor s kavčem pa nudi dve dodatni ležišči. Vsak šotor ima tudi lastno kopalnico. Gostom je na voljo televizija in brezplačni dostop do interneta, za hlajenje ali gretje pa poskrbi klima. Za razvajanje je pred vsakim šotorom postavljen tudi Softub jacuzzi, gostom Herbal glamping resorta pa je na voljo brezplačna uporaba savne.

Celotno naselje pa je prepleteno z zeliščno zelenjavnim vrtom. V glavnem objektu deluje restavracija, kjer lahko pri delu opazujete kuharskega šefa. Vse jedi so pripravljene iz ekoloških sestavin, zelišča in začimbe pa so vsak dan sveže nabrane na njihovem zeliščnem vrtu.

Charming Slovenia načrtuje odprtje več romantičnih glamping resortov po Sloveniji. Kot prvi je bil 20. avgusta 2015 odprt Herbal glamping resort v bližini Ljubnega ob Savinji.

Glamping Herbal